• FREE SHIPPING FOR ALL ORDERS ABOVE RM100 (WM) AND RM250 (EM)
icon-search
icon-search

Produk Terlaris Bulan Julai!

Produk Terlaris Bulan Julai!

Hello Si Cantik! Jom kita tengok product apa yang laris bulan lepas. Boleh klik gambar untuk beli.

No. 5: Kayman Beauty Hyalumelon Mist Toner

Ramai suka ni untuk instant hydration. Sembur je, terus muka rasa hydrated. Senang untuk bawak kemana-mana. Especially Kalau pergi travel atau office.

Kayman Beauty Hyalumelon Mist Toner


No. 4: Yello Oatmeal Turmeric Mask/Scrub

Wajib beli kalau nak cerahkan muka. Kulit rasa smooth lepas guna sebagai scrub untuk exfoliate. Boleh bersihkan pori dari semua minyak, daki dan kotoran.

Yello Oatmeal Turmeric Mask Scrub


No. 3: Temyracle Brightening Body Scrub

Korang dah ada body scrub ke belum? Kena beli satu atleast. Wanginya tahan lama dan kulit rasa instant lembut lepas pakai. 2-in-1, sebagai scrub dan body wash terus sebab berbuih.

Temyracle Brightening Body Scrub


No. 2: Daughters of Malaya Summertime Ceramide Liquid Moisturizer

Semua jenis kulit sesuai pakai moisturizer ni. Tapi girls yang ada kulit berminyak selalunya paling suka sebab ringan, sesuai dengan cuaca panas kita kat Malaysia. Ada ceramide pulak tu, boleh protect skin barrier kita. Jerawat pun susah nak datang.

Daughter of Malaya Summertime Ceramide Liquid Moisturizer



No. 1: NEEDS Keratin Hair Spray Serum

NEEDS hair serum ni memang laku keras sebab wangi sangat! 

Needs Keratin Hair Spray Serum

Boleh refer dekat sini untuk perbezaan bau:

beza bau needs keratin hair spray serum.png


Thanks for reading!

XO, Sara ❤️



Older post Newer post

Your cart is currently empty.
Continue shopping