• FREE SHIPPING FOR ALL ORDERS ABOVE RM100 (WM) AND RM250 (EM)
icon-search
icon-search

Produk Terhangat Bulan Ogos!

Produk Terhangat Bulan Ogos!

Tak jauh beza dengan bulan Julai, kebanyakan produk top lebih kurang sama, cuma bertukar kedudukan je. (Baca Produk Terlaris JulaiJom tengok produk apa yang ramai orang beli bulan Ogos 👇🏻

No. 5: NEEDS Keratin Hair Spray Serum

Makin ramai orang cuba hair spray serum ni sebab bukan setakat boleh baiki masalah rambut dan wangi, harga pun murah pulak tu.

Needs Keratin Hair Spray Serum


No. 4: Temyracle Brightening Body Scrub

This is a sign for you to try this body scrub! Diperbuat daripada Himalayan salt, ada dua pilihan; Dream Cream dan Berry Toast. Kulit rasa lembut dan wangi tahan lama lepas pakai.

Temyracle Brightening Body Scrub


No. 3: Skintella Moisturizing Gel

Selalunya orang dengan kulit kering suka moisturizer ni sebab krimnya likat sikit. Tapi yang kulit berminyak pun sesuai juga pakai. Ada ceramide, sesuai untuk jaga skin barrier.

Screenshot 2022-09-23 at 7.55.12 PM

No. 2: Kayman Beauty Hyalumelon Mist Toner

#TonerTembikai ni memang tak asing lagi dalam industri skincare tempatan. Senang nak segarkan muka walaupun kat mana-mana. Sembur je terus hydrated!

Kayman Beauty Hyalumelon Mist Toner

No. 1: Daughters of Malaya Summertime Ceramide Liquid Moisturizer

Moisturizer yang paling orang tak berhenti-henti beli sejak release! Kalau korang belum ada moisturizer yang sesuai untuk kulit, apa kata cuba moisturizer yang ringan ni! 

Daughter of Malaya Summertime Ceramide Liquid Moisturizer


Thanks for reading!

XO, Sara ❤️



Older post

Your cart is currently empty.
Continue shopping