• FREE SHIPPING FOR ORDERS ABOVE RM100 (SM) AND RM250 (SS)
icon-search
icon-search

Macam mana nak guna The Skincare & Self Care Journal untuk azam tahun baru?

Macam mana nak guna The Skincare & Self Care Journal untuk azam tahun baru?

Hello Si Cantik 💕

Tahun baru, azam baru. Apa yang korang nak capai tahun ni? Nak bebas jerawat? Lambatkan penuaan? Minum air lebih banyak? I support apa pun cita-cita korang dan nak temankan korang in every step. 

Tapi penting untuk korang tahu yang korang boleh guna The Skincare & Self Care Journal untuk buat strategi jadi cantik. Nak cantik pun kena ada strategi tau 💅🏻 Macam ni caranya:


First of all, beli dulu The Skincare & Self Care Journal kalau korang belum ada.

Wajib beli sebab ini Iman Abdul Rahim yang susun content, khas untuk guide korang dalam skincare. (Klik gambar untuk beli)

Screenshot 2023-01-10 at 2.14.16 AM


Bila dah ada journal ni, jom ke langkah seterusnya.


1. Tetapkan matlamat

Apa yang you nak capai tahun ni? Tulis je dulu walaupun rasa mustahil. 

IMG_5357


2. Belajar macam mana nak capai matlamat dengan Iman.

Dalam journal ni ada macam-macam content yang Iman sediakan. Contohnya, kalau korang nak cerahkan kulit, kena kenalpasti ingredients yang boleh tolong korang.

IMG_5368


3. Cari produk yang bersesuaian.

Buka thebeautystuffxo.com untuk cari produk yang ada ingredients yang you nak cuba. Senaraikan dalam wishlist. Beli mana yang mampu.

IMG_5359

IMG_5364


4. Tetapkan azam baru

Tulis apa yang korang perlu buat untuk capai your skin goals. Cita-cita tanpa rancangan mesti akan gagal. 

IMG_5361


6. Sentiasa keep track produk yang dah tambah dalam rutin,

Bila sentiasa pakai barulah cepat nampak hasil dan tak membazir.

IMG_5374


7. Bandingkan gambar

Jangan lupa ambil gambar sebelum dan selepas you cuba produk atau plan yang dah buat. Ini bukti rancangan itu berjaya atau tak.

IMG_5370


Dah tahu cara nak guna? Jom beli sekarang! (Klik gambar untuk beli👇🏻)

Screenshot 2023-01-10 at 2.14.16 AM

I wish you guys all the best!


Thanks for reading.

XO, Sara



Your cart is currently empty.
Continue shopping