• FREE SHIPPING FOR ALL ORDERS ABOVE RM100 (WM) AND RM250 (EM)
icon-search
icon-search

7 Sebab Kenapa Korang Wajib Ada The Skincare & Self Care Journal

7 Sebab Kenapa Korang Wajib Ada The Skincare & Self Care Journal

1. Sesuai untuk beginner yang baru nak belajar pasal skincare. 

Screenshot 2022-05-30 at 10.57.20 AM

Sesuai untuk orang yang masih lagi tak kenal dengan kulit sendiri. Tak tahu nak pakai apa atau tak reti nak pilih produk? Selalu beli produk yang tak sesuai? Pening nak susun dan fahamkan tentang penjagaan kulit? Journal ni memang untuk anda.


2. Ada 79 kandungan tentang skincare.

Screenshot 2022-08-18 at 8.48.13 AMBanyak kan? Ini bukan journal biasa tau.


3. Semua 200 halaman berwarna pink! 

Screenshot 2022-07-04 at 11.45.19 AM

Peminat pink, kumpul sini. Kita buat journal ni special untuk korang.


4. Boleh pakai sampai bila-bila. 

Screenshot 2022-07-20 at 6.55.35 PMSemua bahagian tak ada bulan dan tahun. Jadi selagi tak penuh, korang boleh guna!


5. Senang nak rancang skincare routine.

Screenshot 2022-07-20 at 6.43.42 PM

Korang boleh rancang apa rutin yang sesuai dengan masalah dan matlamat kulit korang. Contohnya kalau nak kulit bebas jerawat, kita kena rancang untuk beli produk yang sesuai untuk hapuskan jerawat dan rancang jadual untuk pakai. Barulah berjaya!


6. Boleh keep track products.

Screenshot 2022-07-20 at 6.57.17 PM

Dah banyak beli produk tapi pening nak keep track? Guna je journal ni.


7. Dapat kotak sekali. 

Screenshot 2022-07-21 at 7.40.38 PM

Bukan setakat journal je cantik, kotak pun sama cantik. Kotak ni bukan kotak biasa. Keras dan boleh lindung semasa penghantaran.


KLIK SINI UNTUK BELI👇🏻

Screenshot 2022-08-19 at 3.47.36 AM


XOXO, Sara



Older post Newer post

Your cart is currently empty.
Continue shopping