• FREE SHIPPING FOR ALL ORDERS ABOVE RM100 (WM) AND RM250 (EM)
icon-search
icon-search

XO, Sara Blog

Cara Nak Pilih Serum

XO, Sara

Cara Nak Pilih Serum

Ada banyak serum kat pasaran tapi macam mana nak pilih? Mesti pening kan. Mula-mula kena kenalpasti dulu masalar kulit korang. Baru tahu serum apa yang sesuai. Contohnya, kalau korang nak cerahkan kulit, boleh pilih serum yang mencerahkan. Kat sini S

Read more →


Produk Terlaris Bulan Julai!

XO, Sara

Produk Terlaris Bulan Julai!

Hello Si Cantik! Jom kita tengok product apa yang laris bulan lepas.No. 5: Kayman Beauty Hyalumelon Mist Toner

Read more →


Rambut Mudah Gugur? Cuba Bersihkan Rambut Dengan Tips Ini

XO, Sara

Rambut Mudah Gugur? Cuba Bersihkan Rambut Dengan Tips Ini

Baru-baru ni @kayli.boyle post hair care routine yang dia buat dekat TikTok. Rambut dia pun memang cantik! Routine dia berbeza dan menarik. Jom tengok 👉🏻

Read more →


Best Budget Skincare Under RM50

XO, Sara

Hi! Sekarang ada macam-macam produk kecantikan yang berkualiti dengan harga yang berpatutan. Kalau baru nak mula beli, jom tengok senarai ni:

Read more →

Your cart is currently empty.
Continue shopping